Skip to main content

Faciliteiten

Alle comfort en luxe
bij de hand

Geen zorgen, enkel genieten

Een verblijf bij Portwin staat gelijk aan comfortabel genieten. Naast een warme inrichting voorzien we alles wat u mogelijks nodig heeft tijdens een verblijf aan de kust. Van zachte lakens en handdoeken tot een Bringme-box en iemand die bereikbaar is voor al uw vragen.

Onze vakantieappartementen zijn bereikbaar via een lift. Uw wagen laat u achter op een van de openbare parkings in Knokke-Heist. Ter plaatse kan u zich makkelijk te voet of met de fiets verplaatsen. Die fiets stalt u veilig en droog in onze fietsberging met laadpunten. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan.

Verwarmd binnenzwembad

Sportieve baantjes trekken, rustig pootjebaden of ontspannen aan de rand van het zwembad in een van de ligzetels? Portwin biedt u graag alle mogelijkheden. Het verwarmde binnenzwembad is dagelijks open van 8 tot 20 uur en exclusief toegankelijk voor onze gasten.

Wellness

Met een hamam en infraroodsauna schenken we u nog meer ontspan- en verwenmomenten. Achteraf verpoost u even verder in een van de ligzetels aan het zwembad. Ga voor kwalitatieve me-time in onze wellness, elke dag van 8 tot 20 uur. Exclusief voor Portwin-gasten.

Kwalitatieve materialen

Bij Portwin geniet u in luxe en comfort. Het thuisgevoel van onze modern ingerichte appartementen en studio’s trekken we dan ook door in het hele gebouw. Zo rekent u ook aan het zwembad en in de wellnessruimtes op de duurzame, kwalitatieve materialen en op een stijlvolle, hartverwarmende omgeving.

Baden in familiale sfeer

Een ontspannen, gemoedelijke sfeer is het geheime ingrediënt van Portwin voor een deugddoende vakantie. U komt tot rust in een familiale omgeving waar rust centraal staat. Van de studio’s en de appartementen tot onze faciliteiten. Bij vragen, wensen of problemen staat iemand voor u klaar.

Uw volgende vakantie in Knokke-Heist

Portwin, dat is alle mogelijkheden voor een vakantie aan de Belgische kust binnen handbereik. De zee ligt vlakbij en na een korte wandeling of fietstocht geniet u van de Het Zwin, sportaccommodatie, boetieks en gastronomie. Vanuit Portwin adviseren we u graag over lokale hotspots en verborgen parels. Zo ontdekt u deze charmante kustgemeente op uw eigen tempo en volgens uw eigen wensen.