Skip to main content

Locatie

Een exclusieve locatie

Vanop de Lippenslaan wandelt of fietst u eenvoudig en snel naar alle bestemmingen in Knokke-Heist. Zo geniet u van een autoloze vakantie die u alle mogelijkheden biedt. Van sportfaciliteiten en het strand tot exclusieve boetieks en gastronomische restaurants.

De badstad kenmerkt zich door hoogstaande faciliteiten en luxe. Maar wat domineert is de gemoedelijke sfeer. Er valt het hele jaar door dan ook vanalles te beleven, voor jong en oud.

De charme van Knokke-Heist

Knokke-Heist is meer dan knappe boetieks. Wist u dat de stad een gastronomisch paradijs is, met een eigen Gault&Millau-gids? Naast culinair genot voldoet de stad met haar 80 kunstgallerijen en het For Freedom Museum ook aan ieders culturele behoeften. Wie liever actief is in zijn vrije tijd kan terecht in Lakeside Paradise of op de golfbaan, de tennis- en padelvelden. Voor ieder wat wils.

Knokke-Heist

Troeven in de omgeving

Vanuit Knokke-Heist bent u snel op weg om andere boeiende bezienswaardigheden in de buurt te ontdekken. Zo staat u in een halfuur in het historische centrum van Brugge. Of waarom gaat u niet even op bezoek bij onze noorderburen? Het strand van Cadzand grenst aan Het Zwin.

Dicht bij de natuur

De zee fascineert in elk seizoen. U geniet van een winterse strandwandeling, pootjebaden bij een ondergaande zon of een frisse duik in de zomermaanden. De gezonde zeelucht doet de rest. Met het duinenlandschap en natuurdomein Het Zwin heeft Knokke-Heist haar bezoekers nog een extra troef te bieden.

De ideale locatie voor uw volgende vakantie

Aan de Belgische kust geniet u van strand en zee. Knokke-Heist heeft nog extra troeven in petto, met de beschermde natuur van Het Zwin, tal van fiets- en wandelmogelijkheden en sportfaciliteiten. Na de inspanning de ontspanning? Reserveer uw tafeltje in een van de gastronomische restaurants of ga winkelen in de gekende boetieks.

Portwin biedt al deze mogelijkheden op wandel- of fietsafstand. Zo ontdekt u zonder drukte en zonder zorgen deze charmante kustgemeente.