Skip to main content

Over Portwin

Uw rust staat centraal

The luxury of a hotel but the freedom of a home

Een familiale sfeer en een warm nest waar u zich meteen thuis voelt. Dat is Portwin. We verwelkomen u in een rustige omgeving, badend in comfort. U boekt voor minstens 2 nachten of een hele week. Lange verblijven zijn mogelijk, in overleg. Bij ons staat uw rust centraal. Sleutels zullen remote bezorgd worden en u heeft dagelijks exclusief toegang tot het zwembad en wellness. Of u onze verblijven nu boekt als weekendje weg, als vakantie met het gezin of als tijdelijke werkplek: Portwin biedt u een verblijf zonder zorgen.

Geen zorgen, enkel genieten

De vakantieappartementen van Portwin laten u toe de Belgische kust te ontdekken op uw eigen tempo. U geniet van comfortabel en warm ingerichte ruimtes met alle nodige faciliteiten en modern comfort.

We voorzien zachte lakens, voldoende handdoeken, badproducten en een volledig ingerichte keuken. Heeft u vragen of specifieke wensen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Een comfortabel verblijf

Alle vakantieappartementen van Portwin zijn toegankelijk via een lift. Uw wagen laat u met een gerust gemoed achter op een van de parkings in Knokke-Heist. Ter plaatse is alles makkelijk te voet of met de fiets te bereiken. Voor uw fietsen voorzien we een ruime fietsberging met laadpunten.

De charme van Knokke-Heist

Knokke-Heist is meer dan knappe boetieks. Wist u dat de stad een gastronomisch paradijs is, met een eigen Gault&Millau-gids? Naast culinair genot voldoet de stad met haar 80 kunstgallerijen en het For Freedom Museum ook aan ieders culturele behoeften. Wie liever actief is in zijn vrije tijd kan terecht in Lakeside Paradise of op de golfbaan, de tennis- en padelvelden. Voor ieder wat wils.

Klaar voor uw volgende vakantie?

Portwin biedt u alle mogelijkheden om Knokke-Heist te ontdekken en te genieten van een rustgevende vakantie. Van natuur en boetieks tot sport en gastronomie: aan u de keuze.

Vanuit onze moderne en luxueuze vakantieappartementen ontdekt u deze charmante kustgemeente zonder drukte en zonder zorgen. Op uw eigen tempo.