Skip to main content

Luxestudio voor
2 personen

Welkom

Luxestudio voor 2 personen

Vanaf € 200 / nacht

In deze comfortabele studio geniet u met 2 van een rustige omgeving. De open ruimte is ingericht met warme kleuren, gezellige stoffen van Scapa Home en kwalitatieve materialen. En ook de grote badkamer draagt bij tot een ultiem luxegevoel. Ontspan in de zithoek, maak van deze studio uw tijdelijke werkplek of ontdek samen de vele troeven van Knokke-Heist.

Exclusief

Hoogstaand design en architectuur

Modern ingerichte ruimtes bieden een verwelkomende, gemoedelijke omgeving. De thema’s kust, safari en IJsland zijn uitgewerkt met warme kleuren en stoffen van Scapa Home en kunstfotografie van Jones Gallery. Daarnaast is aandacht besteed aan duurzame, kwalitatieve materialen die bijdragen aan een ultiem luxe- en comfortgevoel.

Een unieke vakantiebestemming

Onze appartementen zijn sfeervol en gezellig ingericht met duurzame materialen. Zo dragen we bij tot de familiale sfeer die u zoekt tijdens een rustgevende vakantie. Onze moderne appartementen genieten van een kwalitatieve uitrusting en baden in een warme omgeving met alle mogelijkheden binnen handbereik.

Luxestudio

De ideale locatie voor uw volgende vakantie

Een vakantie in Knokke-Heist, dat is genieten van het strand en de zee. Maar ook van een uniek stukje natuur in Het Zwin met een deugddoende fiets- of wandeltocht of van de vele sportmogelijkheden in de buurt. Daarnaast staat Knokke-Heist ook gekend om haar vele boetieks en gastronomische restaurants.

Vanuit Portwin vindt u dit alles binnen handbereik, te voet of met de fiets. Parkeer uw wagen en uw zorgen. Laat de drukte achter u en profiteer van een ontspannen vakantiegevoel op uw eigen tempo.