Skip to main content

Luxeappartement
voor 6 personen

Thuiskomen

Luxeappartement met 3 slaapkamers

Vanaf € 400 / nacht

Lees een goed boek bij de sfeerhaard, speel een gezelschapsspel met de (klein)kinderen aan de grote tafel of geniet van de zeelucht op het terras. De vakantieappartementen van Portwin zijn volledig uitgerust en gezellig ingericht. U beschikt over 3 slaapkamers met 3 badkamers. Portwin, dat is genieten in stijl en comfort.

Exclusief

Hoogstaand design en architectuur

Modern ingerichte ruimtes bieden een verwelkomende, gemoedelijke omgeving. De thema’s kust, safari en IJsland zijn uitgewerkt met warme kleuren en stoffen van Scapa Home en kunstfotografie van Jones Gallery. Daarnaast is aandacht besteed aan duurzame, kwalitatieve materialen die bijdragen aan een ultiem luxe- en comfortgevoel.

Een unieke vakantie­bestemming

Onze appartementen zijn sfeervol en gezellig ingericht met duurzame materialen. Zo dragen we bij tot de familiale sfeer die u zoekt tijdens een rustgevende vakantie. Onze moderne appartementen genieten van een kwalitatieve uitrusting en baden in een warme omgeving met alle mogelijkheden binnen handbereik.

Appartement

De ideale locatie voor uw volgende vakantie

Een vakantie in Knokke-Heist, dat is genieten van het strand en de zee. Maar ook van een uniek stukje natuur in Het Zwin met een deugddoende fiets- of wandeltocht of van de vele sportmogelijkheden in de buurt. Daarnaast staat Knokke-Heist ook gekend om haar vele boetieks en gastronomische restaurants.

Vanuit Portwin vindt u dit alles binnen handbereik, te voet of met de fiets. Parkeer uw wagen en uw zorgen. Laat de drukte achter u en profiteer van een ontspannen vakantiegevoel op uw eigen tempo.