Skip to main content

Rituals verhuist naar nieuwe locatie in Knokke!

Geplaatst op 25 april 2022

Op 13 April 2022 verhuisde Rituals Knokke van locatie, de nieuwe locatie is niks minder dan het Portwin gebouw op de Lippenslaan nummer 325. We konden niet gelukkiger zijn met deze samenwerking. Rituals staat sinds het begin bekend om zijn kwaliteitsvolle producten voor het lichaam en voor in huis. Van hydraterende oliën, crèmes tot zachte shampoos, showerfoam, geurkaarsen en geurstokjes voor in huis. De lifestyle van Rituals en Portwin gaan samen hand in hand, dit omdat beide merken voor kwaliteit en luxe staan. Als u de winkel komt bezoeken, kunt u altijd komen kijken bij Portwin.

Wist u dat?

  • Rituals is opgestart in het jaar 2000
  • Het merk wereldwijd meer dan 600 winkels heeft.
  • Rituals naaste de winkel in Knokke ook een body spa heeft in de Koninginnelaan 5.


De producten van Rituals staan bekend om hun fijne geuren. Dit is een heel typerend kenmerk wat het voor de meeste mensen aangenaam maakt. Zoals Rituals het zelf verwoord, een goede geur heeft de kracht om je stemming te beinvloeden, lang verloren herinneringen op te roepen en je een aangenaam gevoel te geven.

Vanaf het moment dat u de winkel binnenstapt voelt u zich direct welkom. U wordt verwelkomd met een vers kopje thee, waarna de store experts u graag meer vertellen over de verschillende producten.
Kom zeker eens kijken in de nieuwe winkel op de Lippenslaan 325.

Wilt u meer te weten komen over de producten en locaties van Rituals surf dan zeker nog eens naar de website voor meer informatie: https://www.rituals.com/nl-be/home

Nuttige info

In ieder appartement ligt een onthaalmap met nog heel wat andere tips voor een geslaagd verblijf. Loop zeker ook langs bij de toeristische dienst van Knokke-Heist voor nog meer informatie.

Toerisme Knokke-Heist